Vremenska prognoza za period od 12. do 15. oktobra

Reflektor

Ujutru po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije mestimično magla, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana pretežno sunčano i toplo, samo u Timočkoj krajini umereno oblačno. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni. Najniža temeperatura od tri do 13, najviša od 21 do 25 stepeni.

VREME NAREDNIH DANA

Prvog dana vikenda ujutru po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije mestimično magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni. Jutarnja temeperatura od šest do 13, dnevna od 21 do 25 stepeni.

U nedelju ujutru po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije mestimično magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni. Minimalna temeperatura od pet do 13, maksimalna od 21 do 25 stepeni.

U ponedeljak ujutru po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije mestimično magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni. Najniža temeperatura od pet do 13, najviša od 21 do 25 stepeni.