Vremenska prognoza za period od 11. do 14. oktobra

Reflektor

U četvrtak ujutru po kotlinama i visoravnima zapadne i južne Srbije mestimično magla, na jugu i prizemni mraz, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana pretežno sunčano i toplo, samo u Timočkoj krajini umereno oblačno. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temeperatura od dva do 13, najviša od 22 do 25 stepeni.

VREME NAREDNIH DANA

U petak ujutru po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije mestimično magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo, samo u Timočkoj krajini umereno oblačno. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni. Jutarnja temeperatura od pet do 13, dnevna od 21 do 25 stepeni.

Prvog dana vikenda ujutru po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije mestimično magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni. Minimalna temeperatura od šest do 13, maksimalna od 21 do 25 stepeni.

U nedelju ujutru po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije mestimično magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni. Najniža temeperatura od pet do 13, najviša od 21 do 25 stepeni.