Konkurs za izbor fotografija za izradu kalendara grada Čačka

Foto: Reflektor

Čačak – Turistička organizacija Čačka raspisala je nagradni konkurs za izbor 12 fotografija za izradu Kalendara grada Čačka za 2019. godinu.

Iz Turističke organizacije Čačka pozivaju sve zainteresovane ljubitelje fotografije da pošalju svoje radove i tako se uključe u konkurs za izbor 12 fotografija Kalendara grada Čačka za 2019. godinu.

Pravo učešća nije ograničeno (osim za organizatora Konkurs), a uslov je da fotografije sadrže motive i atmosferu grada. Pored toga, radovi moraju zadovoljiti i elementarne tehničke kriterijume, neophodne za kvalitetno štampanje kalendara u tehnici „ofset“ štampe. Preporuka je da su fotografije snimljene foto aparatom.

Za autore izabranih radova biće obezbeđene nagrade u iznosu od 5.000 dinara (po fotografiji). Svaki učesnik može poslati do 5 fotografija. Fajlovi za slanje na konkurs – duža strana 2.000 piksela, u rezoluciji 300 DPI, snimljeni u jpg formatu, u veličini do 2 MB po fotografiji. Autori izabranih fotografija biće konsultovani oko naknadnog dostavljanja fajlova u maksimalnom kvalitetu u kome ih poseduju.

Fotografije treba poslati na mejl adresu: konkursturisticka@gmail.com. Kontakt osoba – Gordana Majstorović, broj telefona 064 644 60 47.

Konkurs je otvoren do 10. novembra 2018. godine.