Vremenska prognoza za period od 7. do 10. januara

Ilustracija - Reflektor

Na severu ujutru postepeno razvedravanje, tokom dana pretežno sunčano. U ostalim krajevima oblačno, mestimično sa  slabim snegom, osim u Negotinskoj Krajini gde će biti suvo. Posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni, na istoku i u planinskim predelima povremeno i jak, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura od -8 do – 4, a najviša od -6 do 0, u Negotinskoj Krajini oko 1 stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VREME NAREDNIH DANA

Sutra jutro sa umerenim i jakim mrazem. Naoblačenje sa slabim snegom koje će prvo zahvatiti severne i zapadne krajeve do kraja dana će se proširiti i na ostale. Uveče i tokom noći na severu i zapadu očekuju se i susnežica i kiša koja će se ponegde zbog niske temperature lediti na tlu. Vetar slab i umeren, jugozapadni.  Najniža temperatura od -12 do -7, najviša dnevnom od -3 do 3 stepena.

U sredu oblačno sa snegom,  ujutru i pre podne na severu i zapadu mestimično sa susnežicom i kišom koja će se ponegde lediti na tlu. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -8 do 1, najviša od -3 do 3 stepena.  

U četvrtak će biti oblačno sa snegom. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura -6 do -1, najviša od 0 do 3 stepena.