Vremenska prognoza za period od 6. do 9. decembra

Ilustracija - Reflektor

Danas malo i umereno oblačno, u većini mesta sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -5 do 0, najviša dnevna od 3 do 7 stepeni. Uveče i tokom noći na krajnjem severu umereno naoblačenje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VREME NAREDNIH DANA

Sutra jutro hladno sa slabim, ponegde i umerenim mrazom. Tokom dana iznad većeg dela malo i umereno oblačno, samo na severu prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -7 do 0, najviša dnevna od 5 do 10 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 2 stepena

U subotu pre podne na severu i zapadu, posle podne i uveče i u ostalim krajevima naoblačenje, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, tokom dana u skretanju na zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 na jugu i istoku do 4  na severu i zapadu, najviša dnevna od 5 do 10 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 2 stepena.

Za nedelju se očekuje umereno i potpuno oblačno, ponegde sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od -1 na jugu i istoku do 3 na severu, najviša dnevna od 6 do 11 stepeni.