Vremenska prognoza za period od 4. do 7. januara

Ilustracija - Reflektor

Danas hladno, umereno do potpuno oblačno, uz provejavanje slabog snega, uglavnom na severu, zapadu i jugozapadu uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -9 do -3 , a  najviša od -4 do 2 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VREME NAREDNIH DANA

Sutra umereno do potpuno oblačno i hladno, mestimično sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Više padavina se očekuje u toku noći ka nedelji, naročito u zapadnim, centralnim i južnim krajevima. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, krajem dana na severu i zapadu u skretanju na severozapadni i u pojačanju. Najniža temperatura od -9 do -5 , a najviša od -3 do 2 stepena.

U nedelju umereno do potpuno oblačno mestimično sa snegom i povećanjem visine snežnog pokrivača.  Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -10 do -2 , a najviša od -2 do 2 stepena.

Za Božić umereno do poptuno oblačno u većem delu suvo, samo na jugozapadu i jugu mestimično sa snegom uz postepeni prestanak padavina. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -10 do -4 , a najviša od -4 do 0 stepeni