Vremenska prognoza za period od 13. do 16. februara

Ilustracija - Reflektor

Na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini pretežno sunčano. U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabim snegom,uglavnom u planinskim predelima. Posle podne i uveče postepeno razvedravanje.Vetar slab i umeren, severozapadni, na planinama jak, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura od -5 do 0, najviša od 2 do 8 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VREME NAREDNIH DANA

Sutra u Negotinskoj Krajini pretežno sunčano. U ostalim krajevima oblačno,u većem delu suvo. Uveče i u toku noći na zapadu i jugozapadu Srbije mestimično kiša i sneg. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 0, najviša od 3 do 8 stepeni.

U petak umereno do potpuno oblačno i u većem delu suvo. Samo je ujutro i pre podne na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije ponegde moguć kratkotrajan sneg. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3, a najviša od 5 do 9 stepeni.

U subotu jutro mestimično maglovito. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab promenljivog pravca. Najniža temperatura od -3 do 2, najviša dnevna od 6 do 10 stepeni.