Vremenska prognoza za period od 12. do 15. januara

Ilustracija - Reflektor

Ujutru umeren, ponegde i jak mraz, magla ili niska oblačnost. Naoblačenje koje će pre podne zahvatiti severne, posle podne proširiće se i na ostale krajeve, samo će tokom pre podneva u centralnim i južnim predelima biti umereno oblačno sa sunčanim periodima. Provejavanje slabog snega se očekuje na severu. Vetar slab i umeren, jugozapadni, uveče u skretanju na zapadni. Najniža temperatura od -12 do -5, a najviša dnevna od -3 na jugu do 3 stepena na severu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VREME NAREDNIH DANA

Sutra umereno i potpuno oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, jugozapadni. Najniža temperatura od -9 do -1, a najviša dnevna od -1 do 7 stepeni. Tokom noći na severu mestimično sa kišom.

U ponedeljak umereno do potpuno oblačno, na severu mestimično sa kišom, u centralnim krajevima se očekuju mešovite padavine (kiša i sneg), dok će na jugu i u brsko-planinskim predelima padati sneg. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni, posle podne u pojačanju. Najniža temperatura od -8 do 2, a najviša dnevna od 0 do 8 stepeni.

U utorak promenljivo oblačno, na severu sa sunčanim periodima, u ostalim krajevima mestimično sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, na severu i istoku povremeno i jak, severozapadni.