Vremenska prognoza za period od 12. do 15. februara

Ilustracija - Reflektor

U većem delu pretežno oblačno, mestimično sa susnežicom i snegom, naročito ujutro i pre podne. U brdsko-planinskim predelima manje povećanje visine snežnog pokrivača. Na severu i u Negotinskoj Krajini suvo sa sunčanim intervalima. Vetar umeren i jak, na planinama, severu i istoku Srbije povremeno olujni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 0 do 3, a najviša od 2 do 7 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VREME NAREDNIH DANA

Sutra na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini pretežno sunčano. U ostalim krajevima promenljivo oblačno, a u planinskim predelima ponegde sa snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni, na planinama jak, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura od -4 do 0, najviša od 2 do 7 stepeni.

U četvrtak promenljivo oblačno i u većem delu suvo. Uveče i u toku noći na zapadu i jugozapadu Srbije povremeno slab sneg. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 0, najviša od 3 do 8 stepeni.

U petak promenljivo oblačno i u većem delu suvo. Na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije ponegde kratkotrajan sneg. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 2, a najviša od 4 do 7 stepeni.