Vremenska prognoza za period od 11. do 14. januara

Ilustracija - Reflektor

Oblačno, na severu Vojvodine suvo, a u ostalim krajevima mestimično sa snegom, uz manje povećanje visine snega. Posle podne postepen prestanak padavina. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura -6 do -1, a najviša od -2 do 2 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VREME NAREDNIH DANA

Sutra jutro hladno sa slabim i umerenim mrazem, po kotlinama magla. Tokom dana malo i umereno oblačno i suvo, samo je na severu uz više oblačnosti ponegde moguć slab sneg. Vetar slab, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -10 do -3, a najviša dnevna od -2 do 3 stepena.

U nedelju ujutru u većini krajeva malo oblačno i hladno, a na severu naoblačenje mestimično sa kišom i snegom, koje će se do kraja dana i tokom noći proširiti i na ostale delove zemlje. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -8 do -1, a najviša dnevna od -1 do 7 stepeni.

Prvog dana sledeće sedmice umereno do znatno oblačno mestimično sa kišom i susnežicom, u planinskim predelima sa slabim snegom. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni.