U toku radovi na rekonstrukciji kišne kanalizacije

Foto: Opština Gornji Milanovac

Gornji Milanovac – Usled velikog broja intervencija u Lominoj ulici, radnici Javno komunalno preduzeće „Gornji Milanovac“ danas su započeli neodložne radove na delu kanalizacione mreže u tom delu grada.

Vršilac dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „Gornji Milanovac“ Ivan Lazić, rekao je da je ovo druga faza kada je reč o ovoj vrsti radova u ovoj ulici. Prva faza je završena u decembru i tada je urađeno ukupno 25 metara.

Foto: Opština Gornji Milanovac

„JKP ‘Gornji Milanovac’ je investitor radova na delu kanalizacione mreže u Lominoj ulici. U pitanju je zamena kanalizacione mreže u dužini od 45 metara. Vrednost ovih radova je 1.610.000 dinara i oni se finansiraju sredstvima Javnog komunalnog preduzeća“, istakao je Lazić.

Prema njegovim rečima, na ovoj deonici su u prethodnom periodu bile 184 intervencije, što znači da je svakog drugog dana ekipa Javnog komunalnog preduzeća izlazila na teren kako bi se obezbedila prohodnost kanalizacije.

Foto: Opština Gornji Milanovac

Usled toga, kako je objasnio, stvorili su se uslovi da se zameni cela linija na ovoj lokaciji.

Radovi su počeli jutros u 06:00 časova i ukoliko vremenske prilike budu dozvoljavale, predviđeno je da sve bude završeno do subote.

Foto: Opština Gornji Milanovac

Od 10:00 časova u prekidu je snabdevanje vodom u ovom delu grada. Normalizacija i ponovno uključenje vode očekuje se u kasnim večernjim satima.

Foto: Opština Gornji Milanovac