Sutra 80. sednica Gradskog veća

Foto: Reflektor

Čačak Većnici Grada Čačka će sutra, 7. februara sa početkom od 9 časova zasedati na 80. sednici veća koja će imati 24. tačke Dnevnog reda.

Na sednici će se utvrđivati predlog Akcionog plana zapošljavanja grada za 2019. godinu, potom Odluke o lokalnim komunalnim taksama za teritoriju grada, Odluke o naknadama za korišćenje javnih dobara i Odluke o davanju saglasnosti za plan i program rada DOO ,,Naučno – tehnološki park Čačak”.

Većnici će utvrđivati i predlog Odluke o pristupanju grada Čačka u članstvo udruženja ,,Pokret za decu tri plus” iz Čačka, Odluke o izmenama i dopunama Odluke o uslovima i načinu sufinansiranja uređenja fasada zgrada u ekstra zoni grada.

Utvrđivaće se i predlog Rešenja o davanju na korišćenje objekta u javnoj svojini grada Ustanovi za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju ,,Zračak” Čačak.

Jedna od tačaka Dnevnog reda biće i razmatranje Izveštaja o poslovanju SC ,,Mladost”, Realizacija godišnjih programa poslovanja JKP ,,Duboko” Užice, JKP ,,Parking servis” Čačak, JKP ,,Čačak”, JP ,,Gradac”, JKP ,,Moravac”, JKP ,,Komunalac” za 2018. godinu.