Predstava „Šampioni“ u Domu kulture

Foto: Promo

Čačak – U Velikoj sali Doma kulutre u četvrtak 24. januara biće igrana predstava „Šampioni“. Cene ulaznica su 800, 900 i 1000 dinara, a organizator je Udruženje PRIČA Čačak.

Predstava „Šampioni” je priča o petorici članova nekadašnjeg košarkaškog prvaka, po motivima pozorišnog dela Džejsona Milera „That championship season”, napisao je Ivan Velisavljević, a režirao Marko Misirača. Scenografiju i kostime uradili su: Boris Maksimović i Jelena Simović, a muziku Branislav Pipović.

Igraju: Milan Caci Mihailović  (dugogodišnji član Ateljea 212), Marko Stepanović  (publici najpoznatiji kao jedan od voditelja radio emisije Nacionalno razgibavanje), Petar Mihailović (trenutno igra u nekoliko predstava Zvezdara teatra i Madlenijanuma), Miljan Prljeta ( popularan kao inspektor u seriji Istine i laži), Branko Janković (trenutno veoma popularan kao Džaković u Vojnoj akademiji, takođe sa zapaženim ulogama u serijama Lud zbunjen normalan, Selo gori a baba se češlja, Jutro će promeniti sve i trenutno ga publika gleda u nekoliko predstava Beogradskog dramskog pozorišta i Zvezdara teatra)

Radnja se odvija u jednom malom srpskom mestu, gde su se junaci ove tragikomedije okupili da proslave dve decenije od osvajanja titule šampiona u košarci.

Uz piće i poneku doskočicu, bude se lepe uspomene, ali i gorke istine, neprimereni potezi, pa i varanja na takmičenjima i u životu pre dve decenije…