Pozorišni program Doma kulture za mart

Foto: Promo

Čačak – Dom kulture je u svoj programu za mart uvrstio nekoliko predstava, čije vam termine održavanja i kratke opise prenosimo u nastavku.

SLUGE JAVNOG INTERESA

Pozorišna predstava u produkciji Odbora za kulturu Studentskog parlamenta Pravnog fakulteta u Beogradu. Predstava Odbora za kulturu Studentskog parlamenta Pravnog fakulteta u Beogradu.
Režiju potpisuje  Marta Ašanin, tekst je pisao Nikola Masal, dok je za muziku zadužen Nikola Dragašević.
Igraju:Katarina Vidaković, Nikola Todorović, Aleksa Filipović, Sandra Milenković, Denis Ovčarević, Igor Vesović, Nikola Dragašević, Nikola Sretenović, Marta Ašanin, Janko Balšić, Danijela Sarapa, Danica Radovanović, Nikola Masal.

Predstava je na programu 12.03.2018. u velikoj sali sa početkom od 20 časova. ULAZ SLOBODAN.

CRNA KUTIJA

Pozorišna predstava u produkciji Beogradskog dramskog pozorišta po tekstu Ane Đorđević, u režiji Andreja Nosova.

„Hoćete li voleti junaka koji vara ženu, pa ljubavnicu, pa najboljeg prijatelja? On će vam reći da mora, jedino tako može, to je u njemu…To je taj prostor slobode koji dajemo jedni drugima, a tako surovo ga branimo kada nam ga oduzmu. Ova predstava nastaje kao mreža tajni između sedam bliskih ljudi. Kroz igru i konvenciju pristojnog života, rasplićemo zablude koje svako od nas živi.“

U predstavi CRNA KUTIJA igraju: Nataša Marković, Ljubinka Klarić, Ivana Nikolić, Ivan Zarić, Nemanja Oliverić, Petar Benčina i Miloš Timotijević.

Predstava je na programu 15.03.2018. u velikoj sali sa početkom od 20 časova.

TAKO JE (AKO VAM SE TAKO ČINI)

Foto: Promo

U sto pedesetoj godini od rođenja velikog nobelovca Luiđija Pirandela, Jugoslovensko dramsko pozorište postavilo je na scenu njegovu dramu Tako je (Ako vam se tako čini).

Režiju za ovu predstavu potpisuje Jagoš Marković, za svetla je zadužen Dejan Draganov, dizajn zvuka Igor Bošković, kostime je izradila Bojana Nikitović. Scenski govor, Ljljana Mrkić Popović

U predstavi igraju: Predrag Ejdus, Jelisaveta Sablić, Marko Janketić, Nevena Ristić, Branislav Lečić, Jasmina Avramović, Lazar Đukić, Vesna Stanković, Nenad Jezdić, Irfan Mansur, Rada Đuričin, Slobodan Tešić.

Predstava je na programu 22.03.2018. u velikoj sali sa početkom od 20 časova.

ZLATNI LANČIĆ OD BIŽUTERIJE

Foto: Promo

Monodrama Andrije Miloševića u produkciji Fa Vi teatra iz Beograda.

Kostadin /Lale/ je došao u Beograd pun nada i očekivanja. Ali, kao i svaki čovek koji je zaljubljen u sebe i lak život odjedanput konstatuje da su godine prošle, a on školu nije završio i svi biznisi koje je pokrenuo propali. Lepih devojaka dosta, ali njemu ne treba žena za život već neka da ga izdržava. Neka bogata…I takva naleti…On je oduševljen računa da je prevario i nju i njenu porodicu, međutim familija bogataša ne bi bila bogata da ih takav može lako prevariti…

Kostadin /Lale/ – ANDRIJA MILOŠEVIĆ

Tridesetpetogodišnji Crnogorac neuspešni student, neuspešni biznismen naučio da ceo život živi na tuđ račun. Dok je rodbine pozajmljuje, dok je devojaka nada se, i nakraju traži spas u braku sa bilo kakvom bogatom udavačom…

Producent predstave je Miutin Bata Karadžić, za muziku je zadužen Vladimir Racković

Predstava je na programu 28.03.2018. u velikoj sali sa početkom od 20 časova.