Poslednjeg vikednda u 2018. održan je „Novogodišnji turnir“ u odbojci

Foto: Čačanski glas

Odbojkaški klub “Borac“ je, u vikendu za nama, održao tradicionalni Novogodišnji turnir na kome je učestvovalo 39 ekipa iz 20 gradova. Među njima bile su i mlade odbojkašice iz naših najboljih klubova: “Crvene zvezde“’, “Vizure“, lajkovačkog “Železničara“, Srbijanke itd.

Takmičenje je održano u četiri kategorije, a mečevi su odigravani u hali “Mladost“ i sali OŠ “Sveti Sava“.

U najmlađoj kategoriji, mlađe pionirke, titulu je osvojila ekipa “Borac“ 1, drugo mesto pripalo je “Srbijanki“ 1, a treća je “Vizura“ 1.

Među pionirkama najuspešniji je bio tim “Srbijanke“, dok su drugu i treću poziciju zauzele ekipe “Borac“1 i “Borac“ 2. Kod kadetkinja “Omladinac“ je prvi, druga je “Crvena zvezda“, dok je treće mesto pripalo ekipi “Smeč 5 red foks“. Domaći tim je zauzeo šestu poziciju.

U konkurenciji juniorki još jedno prvo mesto za “Borac“, druge su bile igračice “Tehničara“, dok je “Srbijanka“ osvojila treće mesto.

Iako su u toku Novogodišnji praznici u OK “Borac“ nema odmora. Nastavljaju se treninzi, jer će ovaj klub od 4. do 6. januara, sa svoje četiri selekcije: mlađe pionirke, pionirke, kadetkinje i juniorke, učestvovati na turniru u LJubljani.