Planirano isključenje vode zbog radova u Lominoj ulici

Foto: Opština Gornji Milanovac

Gornji Milanovac – Zbog izvođenja neodložnih radova na delu kanalizacione mreže u Lominoj ulici, u petak, u vremenu od 10:00 časova ujutru do kasnih večernjih sati, doći će do prekida u snabdevanju vodom u sledećim gornjomilanovačkim ulicama ulicama: Takovska, delu Kursuline (od Takovske do kraja Kursuline), na delu Drinčićeve (od Takovske do kraja Drinčićeve), Balkanskoj, braće Popovića, braće Draževića, Pere Jevtovića, Gružanskoj, na delu Njegoševe (od Lomine ulice do stambenih zgrada na Ivicama), u Česmenskoj, Prote Vitomirovića, Hajduk Veljkovoj, na delu Rajićeve (od raskrsnice sa ul. Kneza Aleksandra do kraja ulice), Lominoj i Ulici Kneza Aleksandra (od početka ulice do Zavoda za zapošljavanje).

Snabdevanje stanovništva vodom za piće i vodom za druge osnovne potrebe vršiće se cisternom koja će kružiti ulicama u kojima će doći do prekida u snabdevanju vodom, saopšteno je iz komunalnog preduzeća.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj u Lominoj ulici će biti preusmeren na okolne ulice.

Nadležni mole građane da pre početka radova uklone parkirana vozila sa trotoara i delova Lomine ulice od broja 9 do raskrsnice sa ulicom Kneza Aleksandra.