Ovo je istina o gradonačelnikovom boravku u Bazelu, evo gde je bio Milun Todorović spornog 29. decembra

Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, foto: Reflektor

Čačak – Jedan lokalni medij objavio je informaciju da je gradonačelnik Čačka Milun Todorović otišao na odmor sa porodicom u švajcarski grad Bazel i da je tom prilikom odseo u luksuznom hotelu „Les Trois Rois“ u kome noć za dve osobe košta od 600 do 1500 dolara. Kao dokaz za ovu tvrdnju objavljena je fotografija lošeg kvaliteta iz restorana ovog hotela, koja je „skinuta“ sa jedne društvene mreže. Nedugo zatim drugi lokalni medij izneo je saznanje da je ta informacija plasirana sa instagram profila maloletnog sina Miluna Todorovića.

Kako javnost ima pravo da zna pravu istinu o pomenutom događaju, portal „Reflektor“ iz svojih izvora došao je do konkretnih informacija u vezi sa spornim putešestvijem gradonačelnika Čačka.

Milun Todorović NIJE odseo u hotelu „Les Trois Rois“ u Bazelu, već je boravio u restoranu koji je u sastavnom delu hotela, ali dostupan i za vanhotelske goste. Todorović je kako saznajemo boravio u Nemačkoj gde je imao sastanke sa potencijalnim investitorima u jednom gradu na jugo-zapadu Nemačke udaljenom oko 60 kilometara od Bazela. Poseta je vezana za već najavljenu mogućnost dolaska trećeg investitora u Čačak o kojem je naš portal već pisao.

Todorović je trodnevni put je iskoristio da sa porodicom boravi u švajcarakom gradu Bazelu i tom prilikom poseti bliskog člana familije koji tamo živi i radi i kome je tada bio rođendan. Prema informacijama do kojih smo došli, Todorović je putovanje finansirao sam, a u Bazelu je odseo u hotelu „Hyperion Hotel“ u kome noć za dve osobe košta između 90 i 160 evra.

Foto: Screenshot
Foto: Screnshot

Slike koje su objavljene u medijima iz hotela „Les Trois Rois“ su „skrinštotovane“ sa instagram „storija“ maloletnog sina Miluna Todorovića, tokom večere u restoranu hotela na kojoj je porodica Todorović bila na poziv slavljenice, odnosno gradonačelnikove sestre.

Napominjemo da ovaj tekst objavljujemo isključivo u cilju instinitog informisanja javnosti i bez želje da bilo koga branimo, odnosno stajemo na ovu ili onu stranu. Stav redakcije portala „Reflektor“ je takav da mi smatramo da detalji iz privatnog života javnih ličnosti ne treba da se iznose putem medija, ali kako je tema svakako postala aktuelna, smatrali smo da je naša obaveza da čitaocima pružimo kvalitetne i pre svega istinite informacije koje su proverene iz više izvora.