Iz Borca pozivaju navijače da im pomognu u pohodu na prvu pobedu u ABA 2

Foto: Reflektor

Čačak – Pred utakmicu sa Heliosom u okviru trećeg kola ABA 2 lige, na konferenciji za novinare u prostorijama KK Borac, obratili su se pomoćni trener Vladimir Zlatanović i košarkaš Matija Popović.

Pomoćni trener Zlatanović je napomenuo da u goste dolazi jako neugoedna ekipa Heliosa i to nakon dva poraza na startu ABA 2 lige, starta koji uvek strestan u bilo kom takmičenju, a za košarkaše Borca u ovj situaciji posebno jer sezona otvorena porazom od Sparsa u Čačku, na šta se nadovezao i ubedljivi poraz od MZT-a u Skoplju. On je istakao i da je pobeda na startu KLS šampionata došla u pravo vreme i da se nada da će u utakmici protiv Heliosa doći do prve pobede.

Košarkaš Matija Popović je izrazio zadovoljstvo zbog dobreigre čitavog tima u utakmici protiv Slobode u Užicu u okviru KLS šampionata i istakao da spremno dočekuju ekipu Heliosa. On je ovom prilikom pozvao Čačane da pomognu igračima, kao što to rade svakom prilikom, da dođu do prve pobede u ovoj sezoni.

Matija Popović, Foto: Reflektor

Teman konferencije bio je i start Juniorske Roda lige Srbije, a tim povodom obratio se trener juniroskog tima Borca, Dejan Tomašević koji je podsetio da narednog vikedna startuju kadetska i juniorska liga Srbije u kojoj učešće uzimaju mladi košarkaši Borca ali, i u juniroskoj konkruceniji, društvo će im praviti i ekipa Mladosti iz Čačka. Tomašević je naglasio da je to veliki uspeh pre svega za čačnsku košarku, ali i za Borac i Mladost pojedinačno. Što se tiče Borca, Tomašević kaže, da spremno dočekuju početak sezone i sa nestrpljenjem čekaju ime prvog protivnika. On je izrazio nadu da će sezona biti uspešna bez obzira na činjenicu da ekipu Borca čine igrači koji su 2001. godište sa par igrača koji su 2000. godište.

Trener jurnioskog tima, Dejan Tomašević; Foto: Reflektor