Igre na vodi „City games“ zvanično 20. jula u Čačku (VIDEO)

Foto: City games - Facebook

City Games karavan krenuo je na svoju turneju, a u Čačak stiže 20. jula. Nesvakidašnje igre, mnogo adrenalina, timski rad i nezaboravno druženje očekuju svakog ko se bude tog dana našao na gradskom bazenu od 19:30. Zabava i sport neće izostati ni ovog leta, a deveta sezona City Games-a sa sobom donosi i nova uzbudjenja.

Direktor i autor projekta Miroslav Krzyk napominje da su ove godine malo promenjena pravila. Grad koji bude  najbolji u Srbiji kvalifikuje se za evropsko City Games finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu. Tamo će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima što će biti pravi spektakl koji na ovim prostorima još nije viđen.

Ono što je najbitnije jeste da takmičari ne moraju biti profesionalni sportisti. Bitno je imati timski duh i želju za dobrom zabavom koja je ovde zagarantovana. Tim se sastoji od 6 članova od kojih dvoje moraju biti ženskog pola. U Čačku se održava drugo polufinalno veče gde se biraju najbolje ekipe koje će se oprobati u igrama finalne večeri na Zlatiboru, 22. jula.

Organizatori pozivaju svi iz Čačka i okoline da dođu i dobrim navijanjem podrže svoj grad sa tribina gradskog bazena, sve to uz mnogo dobre zabave i nezaboravnog druženja. Ulaz i prijave su potpuno besplatne.