Filsmki program Doma kulutre za 7. i 9. februar (VIDEO)

Foto: Reflektor

U okviru filmskog programa Doma kulture u Čačku, danas i u subotu će se naći sledeća filsmka ostvarenja čije kratke opise i video trejlere možete videti u nastavku teksta.

LEGO FILM 2

Radnja animirani filma LEGO 2 nastavlja se na mestu gde se završio prvi film. Već pet godina sve je bilo super, ali građani Briksburga sada se suočavaju sa ogromnom novom pretnjom: LEGO DUPLO® osvajači iz svemira, uništavaju sve oko sebe brže nego što oni mogi ponovo da izgrade.

Uloge: Kris Prat, Elizabet Benks, Vil Arnet, Alison Bri, Čening Tejtum
Režija: Majk Mičel

Film je na programu danas 7. februara i u subotu 9. februara u Velikoj sali u terminu od 16 časova.

LEPTIR

Sitni kriminalac Anri „Leptir” Šarije, uhapšen je zbog ubistva koje nije počinio i osuđen na doživotnu kaznu u zloglasnoj zatvorskoj koloniji na Đavoljem Ostrvu u Francuskoj Gvajani. Odlučan da pobegne iz zatvora, udružuje se sa ekscentričnim kriminalcem Lujem Degom. Rimejk klasika iz 1973. godina Frenklina Dž. Šefnera sa Stivom Mek Kvinom u naslovnoj ulozi.

Uloge: Čarli Hanam, Rami Malek
Režija: Mihael Noer

Film je na programu danas 7. februara i u subotu 9. februara u Velikoj sali u terminu od 18 časova.

MULA

Klint Istvud je u ulozi Erla Stouna, čoveka u osamdesetim, kome ponude na prvi pogled običan posao: treba samo da vozi. Erl postaje „mula“ meksičkog narkokartela. Posao mu dobro ide, ali se vrlo ubrzo nađe u centru interesa policije, i DEA agenta Kolina Bejtsa…

Uloge: Klint Istvud, Bredli Kuper, Endi Garsija, Majkl Penja
Režija: Klint Istvud

Film je na programu danas 7. februara i u subotu 9. februara u Velikoj sali u terminu od 20.30 časova.