Filmski program Doma kulture za danas i sutra

Foto: Reflektor

U okviru filmskog programa Doma kulture u Čačku, danas i sutra će se naći sledeća filsmka ostvarenja čije kratke opise i video trejlere možete videti u nastavku teksta.

KO SE BOJI VUKA JOŠ 2

U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta, polarna lisica i mala ovca. Niko i ne sanja u kakav problem će upasti zahvaljujući njima. Svi će morati da se udruže da bi prebrodili opasnost…

Uloge: Petar Strugar, Inspektor Blaža i Srđan Dinčić
Režija: Vladimir Nikolajev

Film je na programu danas 1. februara i sutra 12. februara u Velikoj sali u terminu od 16 časova.

PROMIL DO KRAJA

Imućni bračni par Frank i Nensi odvode ćerku na prestižni koledž, da bi sutradan saznali da su bankrotirali. Nakon pijane noći, suočavaju se sa nekoliko loših poteza do kojih ih je alkohol doveo. Upuštaju se u malverzacije kako bi svoje materijalne teškoće pokušali da sakriju od svojih prijatelja i poslovnih partnera, pa i od rođene ćerke.

Uloge: Alek Boldvin, Selma Hajek, Džo Manđanijelo
Režija: Fred Volf

Film je na programu danas 1. februara i sutra 12. februara u Velikoj sali u terminu od 18 časova.

KOLET

Istinita priča o Sidoni-Gabriel Kolet, koja se nakon udaje za uspešnog pariskog pisca Villija seli iz svoje kuće u ruralnom delu Francuske u urbani i umetnički sjaj Pariza. Ubrzo, Villi ubeđuje Kolet da piše pod njegovim imenom. Kolet započinje poluautobiografski roman o duhovitoj i prkosnoj devojci sa sela po imenu Klodin, stvarajući bestseler i kulturnu senzaciju. Koletina borba sa kreativnim vlasništvom i rodnom ravnopravnošću dovodi do prevazilaženja društvenih ograničenja, revolucije književnosti, mode i seksualnog izražavanja.

Uloge: Kira Najtli, Fiona Šo, Dominik Vest
Režija: Voš Vestmorlend

Film je na programu danas 1. februara i sutra 12. februara u Velikoj sali u terminu od 20 časova.