Članovi Veća sutra o izveštaju o radu Mesnih zajednica i njihovim finansijskim planovima

Sednica Opštinskog veća, foto: Opština Gornji Milanovac

Gornji Milanovac – Članovi Opštinskog veća u Gornjem Milanovcu na sutrašnjoj sednici razmatraće izveštaje o radu Mesnih zajednica na teritoriji opštine Gornji Milanovac, a razmatraće izmene i dopune planova rada i finansijskih planova MZ Brusnica, Velereč, Vraćevšnica, Vrnčani, Gojna Gora, Donji Branetići, Klatičevo, Koštunići, Lozanj, Lunjevica, LJutovnica, Nakučani, Gornji Milanovac, Pranjani, Rudnik, Savinac, Svračkovci, Takovo i Teočin za 2018.godinu.

Pred većnicima će se naći i nacrt predloga Odluke o izradi Plana detaljne regulacije „Kružna raskrsnica – Zanatski centar“ na ukrštanju ulica Vojvode Živojina Mišića i Železničke.

Razmatraće se Odluka Nadzornog odbora Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac br. 2313/18 od 02.07.2018. godine, kao i izmena i dopuna finansijskog plana Doma zdravlja za 2018.godinu.

Na dnevnom redu će biti i razmatranje predloga Rešenja o raspodeli sredstava za sufinansiranje programa/projekata udruženja u oblastima od javnog interesa iz budžeta opštine Gornji Milanovac u 2018. godini.

Večnici će razmatrati i predlog Rešenja o rasporedu sredstava donacije namenjenih za nabavku učila za praktičnu nastavu fizike, potom predlog Rešenja o otvaranju aproprijacije i  promeni aproprijacije. Takođe će se odlučivati i o predlogu Rešenja o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve.